Werk & inkomen

Tijdens uw werk kunnen er zaken voorvallen welke leiden tot een discussie/conflict met de werkgever.

Onverhoopt ontslag? Of arbeidsongeschiktheid? Wij adviseren u graag hoe u zich hier tegen kunt verzekeren

Werk

Tijdens uw werk kunnen er zaken voorvallen welke leiden tot een discussie/conflict met de werkgever. Bijvoorbeeld bij (gedeeltelijk) ontslag zal u voor verschillende vragen komen te staan wat doen, immers u heeft hier geen dagelijkse ervaring mee. Daarom is het handig om iemand of een bedrijf achter de hand te hebben die u bijstaat en ondersteund in de te nemen stappen. U kunt dan een advocaat inhuren, echter de kosten die u daarbij maakt kunnen hoog oplopen. Een alternatief is een rechtsbijstandsverzekering.

Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die recht geeft op juridisch advies of daadwerkelijke bijstand bij geschillen. Met een rechtsbijstandsverzekering ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. Bijvoorbeeld als je een conflict krijgt over een koop- of huurcontract. Of als je betrokken raakt bij een verkeersongeluk met vervelende nasleep. Als je een beroep doet op je rechtsbijstandsverzekering, krijg je in eerste instantie hulp van een medewerker van de verzekeringsmaatschappij. Komt een zaak voor de rechter of een geschillencommissie, dan wordt vaak een externe advocaat of andere specialist ingeschakeld. Deze kosten betaalt de verzekeraar, al geldt er soms een bepaald maximum. Veelal bestaat een rechtsbijstandsverzekering uit een basisverzekering welke aangevuld kan worden met verschillende modules/pakketen.

Basispakket is veelal:
- Verkeer;
- Consument & Wonen en
- Arbeid & Inkomen.  

Losse opties (modules) die vaak bijverzekerd kunnen worden zijn: Vermogensbeheer en Fiscale Zaken, Echtscheiding/mediation, Motorrijtuigen, Eigen woning, Verhuur Eigen Woning en Tweede Woning.

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Laagraven 3 | 3439 LG | Nieuwegein | T: 030 - 28 51 995 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by