Werk & inkomen

Tijdens uw werk kunnen er zaken voorvallen welke leiden tot een discussie/conflict met de werkgever.

Onverhoopt ontslag? Of arbeidsongeschiktheid? Wij adviseren u graag hoe u zich hier tegen kunt verzekeren

Werk & inkomen

Binnen uw totale financiŽle situatie is uw werk en het inkomen dat daarbij hoort een heel belangrijk aspect. Uiteraard heeft u inkomen nodig om de maandelijkse lasten/kosten te kunnen betalen. Veelal is het zo dat het de uitgaven zijn aangepast aan het inkomen dat maandelijks ontvangen wordt. Op het moment dat uw (gezins)inkomen lager wordt door bijvoorbeeld werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden, ontstaan er vaak (snel) financiŽle problemen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben wat de financiŽle gevolgen zijn bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Vaak interesseert het mensen niet of is er nooit echt op gewezen/geadviseerd. Probleem is dat als het gebeurt en het inkomen (deels) wegvalt de gevolgen zeer groot zijn met betrekking tot het te besteden geld. Bijvoorbeeld dat de vaste uitgaven hoger zijn dan het nieuwe inkomen. Door de tekorten/financiŽle problemen zal er ook veel stress ontstaan en overige negatieve gevolgen, kortom een situatie die beter kunt voorkomen door wel maatregelen te nemen.  

Op het moment dat uw uitgaven lager zijn dan het te besteden inkomen, houdt u elke maand geld over. U kan dan dus sparen en een spaarpot(je) opbouwen voor financiŽle tegenvallers als eerder aangegeven.  

Tijdens uw werk kunnen er zaken voorvallen welke leiden tot een discussie/conflict met de werkgever. Bijvoorbeeld bij (gedeeltelijk) ontslag zal u voor verschillende vragen komen te staan wat doen, immers u heeft hier geen dagelijkse ervaring mee. Daarom is het handig om iemand of een bedrijf achter de hand te hebben die u bijstaat en ondersteund in de te nemen stappen. U kunt dan een advocaat inhuren, echter de kosten die u daarbij maakt kunnen hoog oplopen. Een alternatief is een rechtsbijstandsverzekering.

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by