Werk & inkomen

Tijdens uw werk kunnen er zaken voorvallen welke leiden tot een discussie/conflict met de werkgever.

Onverhoopt ontslag? Of arbeidsongeschiktheid? Wij adviseren u graag hoe u zich hier tegen kunt verzekeren

Wegvallen inkomen

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben wat de financiŽle gevolgen zijn bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Vaak interesseert het mensen niet of is er nooit echt op gewezen/geadviseerd. Probleem is dat als het gebeurt en het inkomen (deels) wegvalt de gevolgen zeer groot zijn met betrekking tot het te besteden geld. Bijvoorbeeld dat de vaste uitgaven hoger zijn dan het nieuwe inkomen. Door de tekorten/financiele problemen zal er ook veel stress ontstaan en overige negatieve gevolgen, kortom een situatie die beter kunt voorkomen door wel maatregelen te nemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de risicoís omtrent het wegvallen van inkomen te beperken. De risicoís kunnen (deels) afgedekt worden middels verzekeringen, namelijk:
- Werkloosheidsverzekering;
- Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
- Overlijdensrisicoverzekering

Het verzekeren van de risicoís kost uiteraard geld, maar veelal zal het u verbazen hoe laag de premie kan zijn en bovendien creŽert voor u zelf en uw gezin meer financiŽle rust.


Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Laagraven 3 | 3439 LG | Nieuwegein | T: 030 - 28 51 995 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by