Veel gestelde vragen


Is FTP onafhankelijk en hoe blijkt dat?
FTP is onafhankelijk, ofwel er is geen enkele contractuele verplichting om u te adviseren te kiezen voor een financieel product van een bepaalde maatschappij en/of bank. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder heeft enige zeggenschap in FTP. FTP is vrij in haar advisering en bepaald zelf met welke partijen zij zaken doet. Periodiek wordt door ons bepaald met welke maatschappijen FTP zaken doet, deze keuze wordt bepaald op basis van kwaliteit en prijs. 

Moet ik  voor een afspraak naar kantoor van FTP komen?
Nee, onze adviseurs komen graag bij u thuis in de ochtend, middag of avond. U hoeft dus geen vrij te nemen van uw werk en kan dus een afspraak plannen op het moment dat het u het beste uitkomt. 

Hoe verdient FTP haar geld?
FTP declareert rechtstreeks aan u haar kosten. In de meeste gevallen zal het tot gevolg hebben dat de prijs van het financiŽle product dat u aanschaft lager wordt, tov beloning middels provisie. Doordat er dan geen provisie betaald hoeft te worden wordt bijvoorbeeld de premie of rente lager. Daarnaast kan de vergoeding van onze kosten bestaan uit provisie die wij van financiŽle instellingen ontvangen waar u met onze begeleiding een financieel product aanschaft. De financiŽle instelling zal deze kosten bijna altijd verwerken in de prijs van het financiŽle product. Ook combinaties van deze vergoedingen zijn binnen ons kantoor mogelijk. Uiteindelijk maakt u de keuze hoe wij betaald worden voor onze werkzaamheden. 

Hoe ziet FTP haar rol als adviseur?
FTP ziet u als relatie. Wij gaan met u een langdurige relatie aan aangaande uw financiŽle situatie. Ons streven is om samen met u tot de juiste keuzes te komen nu en in de toekomst.

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by