Referenties

Om u een indruk te geven van de ervaringen van enkele van onze klanten hebben wij hier een selectie van de geplaatste reacties op Independer weergegeven.

"Geeft een open en transparant advies."
Financieel Totaal Planners Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de afspraken goed worden nagekomen, het advies aan huis is, het advies goed wordt besproken met de klant en er wordt voldoende tijd voor de klant genomen. De adviseur weet waar hij over praat en de kwaliteit van zijn werk is goed.

"Zeer persoonlijke benadering"
Financieel Totaal Planners geen enkel moment wordt je het gevoel gegeven een van de zoveel te zijn. Ten alle tijden heb je het gevoel dat jij de belangrijkste klant. Een hoop bedrijven (ook buiten deze sector) zouden hier iets van kunnen leren. Daarnaast worden de mensen in het veld ondersteund door een zeer professionele back-office.

"Betrouwbaar advies Financieel Totaal Planners"
Wij kunnen ftp aanbevelen en  ***** daar hij voor ons ontzettend veel tijd heeft geÔnvesteerd en duidelijk met eerlijk advies gekomen was en met een scherpe offerte kwam. Je kan hem ook bijna altijd bellen mocht er vragen zijn, anders weet kantoor er ook van dus kortom ftp geeft ons een veilig en betrouwbaar gevoel dus een aanrader.

Bron: Independer

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by