Pensioen

Steeds meer dringt het besef door dat ons pensioenstelsel toch niet die garanties kan afgeven als dat we dachten. Pensioenfondsen raken in problemen, premies gaan omhoog en regelingen worden versoberd.

Wij adviseren u graag om wel dat gewenste pensioen te behalen.

Pensioen

Steeds meer dringt het besef door dat ons pensioenstelsel toch niet die garanties kan afgeven als dat we dachten. Pensioenfondsen raken in problemen, premies gaan omhoog en regelingen worden versoberd. Daarnaast is wel duidelijk dat pensioen vanaf 65 jaar niet meer voor iedereen geldt en dat de pensioenleeftijd steeds later wordt. Door de wijzigingen in pensioenregelingen, het nieuws en het steeds meer versoberen vanuit de politiek zal er bij wellicht steeds meer onzekerheid ontstaan over uw pensioen.

Opbouw van uw pensioen kan bestaan uit de volgende 3 onderdelen:
- 1e pijler: Uitkering vanuit de overheid (AOW)
- 2e pijler: Uitkering vanuit de pensioenregelingen van uw (ex)-werkgever(s)
- 3e pijler: Uitkering vanuit eigen opgebouwde voorzieningen (bijv. lijfrente)  

Vaak wordt gezegd dat als uw totale pensioenuitkering bruto 70% is van uw laatst verdiende inkomen u dan een goed pensioen heeft. Echter dat is maar de vraag! Een goed pensioen is afhankelijk van uw wensen (wat wilt u doen als u met pensioen gaat? Toch die wereldreisÖ..?) de stelregel 70% is dan ook niet correct. De gewenste hoogte van uw pensioen is juist afhankelijk van uw wensen en kan dus sterk variŽren. Als u meer wilt weten over uw situatie en de mogelijkheden hoe uw wensen te kunnen realiseren dan is een gesprek met een van onze adviseurs een eerste verstandige stap.

Wilt u inzicht hebben in uw te bereiken pensioen? Maak dan een afspraak. Klik her!

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by