Overlijden

Het overlijden van een dierbare heeft naast dat het een grote emotionele impact heeft, ook veelal een grote financiële impact.

Wilt u zich verzekeren tegen deze financiële impact?

Overlijden

Het overlijden van een dierbare heeft naast dat het een grote emotionele impact heeft, ook veelal een grote financiŽle impact. De overledene zal binnen een week begraven dan wel gecremeerd moeten worden, dit brengt veel geregel met zich mee en kosten variŽrend van 3.000 tot 15.000 euro, of meer. Daarnaast zal uw gezinsinkomen veelal lager worden wanneer uw partner/kostwinner komt te overlijden en kunnen er (snel) financiŽle problemen ontstaan. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de meeste mensen geen idee hebben wat de financiŽle gevolgen zijn bij overlijden. Vaak interesseert het mensen niet of is er nooit echt op gewezen/geadviseerd. Probleem is dat als het gebeurt en het inkomen wegvalt de gevolgen zeer groot zijn met betrekking tot het te besteden geld. Bijvoorbeeld dat de vaste uitgaven hoger zijn dan het nieuwe resterende inkomen. Door de tekorten/financiŽle problemen zal er ook veel stress ontstaan en overige negatieve gevolgen, kortom een situatie die beter kunt voorkomen door wel maatregelen te nemen.

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by