Manier van werken

Iedereen is voor ons uniek. Wat wij exact voor u kunnen betekenen hangt af van uw specifieke wensen en omstandigheden. In het algemeen zijn wij onze klanten op het gebied van hypotheken, (schade)verzekeringen en kredieten als volgt van dienst.

1. Wij inventariseren de wensen en mogelijkheden van onze klant;
2. Wij adviseren over mogelijke oplossingen waarlangs de klant deze wensen kan realiseren. Hierbij baseren wij ons advies op onze kennis van de producten van een aantal financiŽle instellingen waarmee wij regelmatig samenwerken. Wij zijn vrij in onze advisering. Met geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij zijn wij een verplichting aangegaan om specifiek de producten van die instelling te adviseren of te bemiddelen;
3. Wij verzorgen de contacten tussen de klant en de financiŽle instelling waarbij deze overweegt een financieel product te kopen.
4. Wij begeleiden de klant na aanschaf van het door hem gewenste financiŽle product. Na dit moment is het de verantwoording van de klant om regelmatig zelf na te gaan of het aangeschafte financiŽle product nog passend is.

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by