d FTP Financieel Service Abonnement - Abonnement

FTP Financieel Service Abonnement

Herkent u dit?: u heeft in het verleden een financieel product gekocht/advies gekregen en daarna de adviseur nooit meer gezien.

Advies en verkoop wordt als een eenmalige transactie (momentopname) gezien en niet als een actief langdurig contact. Terwijl juist een goed financieel adviesrapport een beperkte houdbaarheid heeft, omdat er zich wijzigingen kunnen voordoen op gebied van hypotheken, fiscaal recht, de beleggingsmarkten, de pensioenwet of uw eigen woon-/werksituatie. Na 2 tot 5 jaar zal het rapport zijn accuratesse en waarde (volledig) hebben verloren. Bij een verouderd en niet-passend advies kunnen de gevolgen echter desastreus zijn voor u en uw gezin.

Niet alleen van belang is dat de adviseur van FTP u een goed eerste advies geeft en een daarbij passend product aanbied, maar vooral van belang is dat de adviseur met u in contact blijft en zorgt dat de financiŽle zaken op orde blijven in een veranderende financiŽle, wettelijke en persoonlijke omgeving.

Een schipper zet ook de koers uit voordat deze uit de haven vaart. Zodra de schipper uit de haven is kan het zijn dat deze zijn koers moet aanpassen. Dit zal de hele reis doorgaan, totdat de schipper een nieuwe haven (doel) aandoet. Eigenlijk is het met het krijgen van een financieel advies en het sluiten van een financieel product niet anders.

Uw leven is te druk en te complex om snel besluiten te nemen bij financiŽle kernzaken, zonder een vertrouwd klankbord te hebben of advies in te winnen. Met regelmatige advisering creŽert u rust en overzicht. Structurele controle op validiteit van het financiŽle advies is dus essentieel.

Met het Financieel Service Abonnement van FTP weet u zeker dat rust en overzicht creŽert.

Wilt u meer informatie over de exacte inhoud van de abonnementen? Maak dan een afspraak met ons.

Geslacht * 
Naam * 
Adres 
Postcode 
Woonplaats 
E-mail * 
Telefoonnummer * 
Uw bericht 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Over Financieel Totaal Planners

FTP is een jong, dynamisch bedrijf met een klantvriendelijk concept dat zich richt op totale financiële planning. Het aanbod aan financiële voorzieningen is tegenwoordig zeer groot. Wij werken daarom dan ook niet met standaard oplossingen.

Kunnen wij u helpen?

Snel in contact komten met één van onze medewerkers? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Naam * 
E-mailadres * 
Onderwerp * 
Telefoonnummer * 
E-mailadres *
 

* Deze velden zijn verplicht.

Donkere Gaard 28 | 3421 AT | Oudewater | T: 0348 - 56 56 31 | info@financieeltotaalplanners.nl

webdesign & hosting by